Az OH kártyák története

Az OH-kártyákat eredetileg egy kanadai festőművész Ely Raman találta ki azzal a céllal, hogy az emberekhez közelebb hozza a művészetet. Azt gondolta, hogy a festészet nem merülhet ki abban, hogy egy hatalmas vászonra elkészítenek egy művet, címet adnak neki, aztán a falra raknak és az érdeklődők bizonyos távolságból megtekintik. Ahelyett, hogy elidegenítenénk a művészeti alkotást és a nézőt Ely Raman azon gondolkodott, mi lenne, ha a művészetet megfoghatóvá, hordozhatóvá tennénk. Így születtek meg az OH – kártyák.

Ez az ötlet nagyon tetszett a humanisztikus pszichológusoknak, és a Gestalt pszichológia felfedezte, hogy ezeket a kártyákat nem csak művészeti célból, de terápiás jelleggel is lehet használni. Szavakat társítottak a képekhez, így több mint 7700 kombinációt létrehozva. A képek és a szavak, valamint a terapeuta célzott kérdései nagyon erősen fejlesztik az imaginációt, az önreflexiót.

1981 óta Németországban nagy sikerrel alkalmazzák a kártyákat pszichoterápiában, csoportterápiákban, pedagógiában, tréningeken és hazánkban is egyre népszerűbb a módszer.

A módszerről bővebben ITT olvashatsz!

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Eléggé szereted párod lábait?

Tudtad hogy a talp az mellett, hogy különleges akupunktúrás központ, változó erősségű masszírozása az egész test különböző részeinek ellazulását okozza?     

Ha partnered feszült vagy görcsös akkor különösen ajánlott itt elidőznöd.

Tudtad hogy a szexuális teljesítőképesség akupunktúrás pontja a talp sarki részén van?

Kedvesed biztonság érzetét megteremtheted ha lábujjait két kezed közzé zárva finoman nyomogatod. Különösen akkor ha lábai fázósak. Foglalkozz egyenként a lábujjaival is. Érzékkel húzogasd, nyomogasd, , hajlítsd előre majd húzd hátra valamennyit. Óvatosan azért! Masszírozd lágyan az ízületek tövét minden ujj között. Tapogasd végig lágyan majd erősebben a láb mindkét oldalát is.

A talpon erősebben kell dolgozni, mert a finom érintések itt nem kellemesek. Csiklandósság érzetét válthatja ki. A lábboltozat finom de kitartó masszírozásához használd a hüvelykujjadat vagy a mutató ujjad körömpercét, zárt öklöd bütykeit is. Dolgozd meg erősen a sarokrészt is, majd utána a bokára és az Achilles ínra is. Az itt lévő ízületek szeretik az erősebb szorítást is. Az Achilles ínat inkább hüvely és mutatóujjaid között dajkáld. A lábujjakat harapdálással, nyelveddel csiklandozd és puszikkal kényeztesd.

Ha szeretnéd te is elvarázsolni a párodat, keresd tanfolyamaimat ITT.

Ha a pároddal együtt szeretnétek részt venni tanfolyamon, azt ITT tudod megnézni.

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Mire (is) való a szájunk?

A száj a test egyik legszexibb területe, érzékenysége, melegsége, síkossága hasonlatossá teszi a nemi szervekhez a tökéletes gyönyörnek ezt az eszközét.

Szád érintésével kedvesednek az elélvezésig fokozódó hatalmas boldogságot nyújthatsz, és közben téged rendkívül kellemes érzés tölt el. Nyalogatni, harapdálni, szopogatni, csiklandozni, megannyi mód van partnered testének felfedezéséhez és a kettőtök közti harmónia kialakításához. Az ajkak, a nyelv, a fogak, a forrón perzselő vagy elfúló lehelet, csodásnál csodásabb érzést gyújt fel, mindkettőtöknek a fellegekbe röpítő öröm forrása. Az ajkak az érintés erősségétől és időtartamától függően különböző módon bebarangolhatják az egész test felületet.
Barangold be ajkaiddal partnered testét, bolyongásodat kísérje hangos sóhaj. Érintsd az ujjait, ajkát,orrát, szemét, halántékát, homlokát, hasát, ágyékát. Nyelvedet rendszertelen időközönként, a meglepetés erejével használd.

A keletiek valóságos művészei a szeretkezés közbeni harapdálásnak. Azért a mi kultúránkban ezzel óvatosan kell bánni. De azért kedved szerint harapdálhatod finoman a kéz- és lábujjakat, a kart, a lábszárat. Légy mindig gyengéd, kerüld el a túl érzékeny részeket különösen az arcot és a melleket. Ha mélyebben szeretnéd a harapdálás művészetét tanulmányozni, nézz utána a KámaSzutrában.

Ha szeretnéd te is elvarázsolni a párodat, keresd tanfolyamaimat ITT.

Ha a pároddal együtt szeretnétek részt venni tanfolyamon, azt ITT tudod megnézni.

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Hogyan működik egy férfi?

A nevem Mister Orgazmus. Legnagyobb fegyverem a gyönyör.
A cél, hogy a nő azt érezze: “Édes istenem ez hihetetlen!” Ha a férfi képtelen elérni ezt, nincs keresnivalója a hálószobában! /Igaz ez?/ Igazi vérpezsdítő, észveszejtő, eksztázisról van szó, pont olyan orgazmusról, amit én minden alkalommal megadok egy nőnek.
Ettől leszek én a gyönyör mestere, a célom nem más, mint újra meg újra a mennyekbe repíteni a szebbik nemet.
Naná hogy mindenem az örömszerzés, de nézz csak meg jobban! Dögös vagyok, az eszem vág, mint a borotva, a munkám irigylésre méltó, a szívem aranyból van. Nos, igen. Az élet szép….
Aztán jön egy nő, aki azt kéri, tanítsam meg, hogyan kell egy férfit elcsábítani, és tessék, máris minden összeomlik. Hogy mi a gond ezzel? Azon túl, hogy a legjobb barátom húga, csupán annyi, hogy ellenállhatatlan! Pláne hogy az édes, kívánatos Harperről kiderül ő is olyan mocskos, mint én, és szeretné tökélyre fejleszteni a képességét. Mi a bajom lehet abból, ha megtanítom mindenre, amit a csábításról tudok, pláne egy olyan lánynak, akit titokban nagyon is kívánok?
Semmi baj, ha pár szaftos üzenetet váltunk. Na jó, pár száz üzenetet. Vagy ha a ruhája cipzárja a kelleténél lejjebb csusszan. Vagy ha szinte felfal a tekintetével a vonaton a családja jelenlétében. A probléma az, hogy minél több éjszakát töltök vele, annál több nappalt is szeretnék, és életembe most először nemcsak az érdekel, hogy a nő sikongatva élvezzen el, hanem az, hogy miként tarthatnám magam mellett még hosszú, hosszú ideig.

Idézet: Lauren Blakely: Mister O című könyvéből.

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Mit jelent az érintés és miért fontos?

Életünk során többféle érintést használunk. Más amikor idegen emberek érintenek meg bennünket és más amikor hozzánk közel álló emberek. Az érintés a kapcsolódás és a kommunikáció nagyon fontos eszköze. Az életembe az érintés nagy szerepet játszik, társ vagyok, anya vagyok és az érintés a munkám. Vagyis az egész életem ez tölti ki.
Össze szedtem pár cikket az érintés tudományos hátteréről.

„Az ölelés védő hatása a fizikai kontaktusnak, vagy annak tudható be, hogy az ölelés maga a bizalom és intimitás viselkedésbeli mutatója. Azok, akiket gyakrabban megölelnek, védettebbek lesznek a fertőzésekkel szemben.” – magyarázza Sheldon Cohen, a Carnegie Mellon egyetem pszichológia karának professzora.

Daniel Keltner, a Berkeley Egyetem pszichológia professzora, profi kosárlabda-játékosoknál tanulmányozta az érintés szerepét. Az ő kutatása arra engedett következtetni, hogy azok a csapatok, amelyek játékosai gyakrabban érintették meg egymást, mérkőzést is gyakrabban nyertek. Vajon, ez ugyanígy érvényes a munkahelyeden levő csapatra is?

Emberi lényként arra vagyunk kondicionálva, hogy egymással fizikai kapcsolatot is létesítsünk. Például, egyesek ezért tudják valakinek a kézfogásából kiolvasni azt, hogy mennyire megbízható. Ray Williams így nyilatkozik erről: „a fizikai érintés az agykérgünk orbito-frontális részét aktiválja, ami szoros kapcsolatban áll a jutalom és együttérzés érzésével. Az érintés a biztonság és bizalom jelét továbbítja, és megnyugtat. A szervezetben aktiválja a bolygóideget, ami az együttérzésre adott válaszunkért felelős, és már egy egyszerű érintés képes az oxitocin – az ú.n. szeretet hormon – kiválasztását elindítani.”
Már tudományosan is bebizonyították, hogy azok a felnőttek, akik gyerekként nem részesültek elég szeretetteljes érintésben, hajlamosabbak az erőszakra. James W. Prescott, neuropszichológus kimutatta, hogy a társadalmunkban fellelhető erőszak gyakran az anyával való kapcsolatunk fontosságának el nem ismeréséhez kötött. Amikor egy gyermek megtapasztalja a szeretetteljes érintést, megtanulja, hogyan kötődjön egészségesen másokhoz. Ez a korai érintés fogja kikövezni az utat az érzelmi stabilitás felé. Ennek az eredménye nemcsak személyes, hanem társadalmi is.

Annak az érintésnek a hiánya, amely a szexuális vonatkozástól mentes, nagyobb kulturális probléma, mint gondolnánk. Mark Greene, így nyilatkozik erről: „Az érintés annyira létfontosságú, állandóan ölelem és puszilom a fiamat. Mellettem ül, vagy az ölemben. Mikor köszöntöm, mindig alkalmat teremtek megérinteni is. Ez a kapcsolat, ami közöttünk van, megváltoztatta az életemet, és megtanított arra az értékre, amely egy emberben, apában rejtőzik.

Kérlek hozd vissza te is az érintést az életedbe. Gyere és tanulj a tanfolyamaimon.!

 
Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!